perpisahan yg indah…

LDR = Long Distance Relationship
suatu hal yg sulit di lakukan…byk temenku yg ngga tahan dn bawaannya tergoda aja…
tp kali ini beda dgnku…aq bener2 njalani komitmen itu insyaAllah dgn baek…tp kdg komunikasi yg sulit bwt dilakukan…yup..byk kekacauan di dunia ini terjadi karena miss communication…ga terkecuali kisah cintaku…aq tulis lg catatan pas imel2an dgn dia tempo hari…paling ngga ini bs bwt pelajaran buatku biar lbh bs bersabar lg pas mulai hubungan baru dng cewek laen…dia bener2 bs memberiku pelajaran arti sebuah komitmen…thanks dear…?!

my massage
———-
have u read my messages…?
why u dont reply it…?
are u so busy until u cant reply my messages..?
just one or two sentences…
and why?even i’m so busy right now…i still can send u a few messages…just giving u my latest news…?
just because that… i love u …thats all..!!!
u said that we must have communication at least once a week…am i right?and now why u cant do that…?
ahhh…
suddenly…i feel that my heart to u no longer same again like yesterday…

her message
———-
I’m here…
Sorry to not contatc u for so long…
These course realy drive me crazy and steal all my attention.
It just because I want to take it seriously and I think I fall in love with it, even it going to more difficult time by time.
I read ur sms, n i don’t hve any credit to reply it.
what’s wrong w/ u?
I u asked for an appologize?
Did u do something “bad” ?
Or… u want some time to break?
I’m realy sorry to asked the last question, but I realize n understand if u getting stuck…more n more
It’s not ur false…don’t be worried…

my message
———-
Assalamualaikum,

knp aq banyak nemuin org2 egois yah akhir2 ini…termasuk km…
as u know that u such a selfish person that i ever known…
bukannya km ndiri yg blg…at least kasih kabar dlm seminggu…i dont know why u break ur own statement…?with all kind of ur reason…
is it still u aik…Ainun Rahmi Maulida as i know? i dont recognize u anymore…if u know that i always tried to be better with everything…including u..coz i still feel that u are special for me…i need ur support ik…
but if there is nothing mean to u…i cant do anything…
i’m sorry with my word…
ternyata aq ga bs sabar seperti yg aq kira sebelumnya…
thank u for everything… i learn so much things with u…u are so special…good luck and wish u all the best with ur career…may Allah SWT be with u always…

from now…we are break…!
wassalam

her message
———–
Wa’alaikumsalam…

1. Kaget…bener bener kaget..dan lo bener, I brake my own statement… I’m like a BS,
2. Kamu pantes marah ma aku dan aku nyadarin itu…
3. Maaf kalo aku dah nyakitin kamu…terutama e-mail terakhir itu…dan aku nyadar 100% wktu ngetik kta per kta…(kok gw curhat) ??
4. Ternyata bukan kamu aja yg ga bisa sabar…AKU jg ga bisa sabar…Aku bingung dw knpa bisa bgini????sepertinya memang aku yg stuck dg ini, dan…aku cm ga maw nyakitin kamu (tapi toh akhirnya aku nyakitin jg…OMG why I always live on a circle). Makanya aku nulis itu…aku cuma berharap yg terbaik aja bwt kamu, aku cm pengen kamu ga pusink2 mikirin aku yg well egois ini. Ga bingung lagi wktu aku pas sibuk dg load ker dan pikiran yg nyabang2.
5. Makasih dan luangin waktu, hati dan perasaan kamu bwt aku….dan nemenin aku selama ini.
And…trying to be the best man that I ever known…U did it…me not….So sorry…
6. Gud Luck … Can we still be a friend? (is it a kind of stupid Question?)
well thanks alot…Brother…(ternyata rasa sayang gw cuma sebatas sibling yg ga bisa gw ungkapin…I hope u understand, even it will take a time)
Be a best yahh n sorry…

wassalam….

nah..itulah akhir cerita cintaku bersamanya…tp ternyata itu yg paling baek bwt kami berdua…kami jd lebih bs fokus dgn mimpi masing2…km jd lebih enak bwt curhat2an…
sekarang pas aq nulis ini…kyke dia udah nemuin seseorang yg di carinya…seseorang yg bs bwt dia bahagia dn menemukan arti cinta…dan anehnya…aq ikut seneng pas dia crita itu ke aq…hehehe…ahh…hidup emng penuh misteri…apapun bs terjadi atas kehendak-Nya…
moga kamu bahagia aik…aq berdoa yg terbaik buatmu…
thanks for everythings….
thanks Allah swt yg telah mempertemukanku dengannya dn belajar banyak darinya…makasih banyak…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: